Gezocht: normale ouders

Gezocht: normale ouders
Auteur: 
Marlies Slegers
Illustraties: 
Katrien Holland
Leeftijdsgroep: 
8+

Als je vader uitvinder is en je moeder hele speciale kookboeken schrijft, dan ken je geen saaie dagen. Dit boek is met zoveel fantasie geschreven in een dyslexie-vriendelijk lettertype en doorspekt met zwart-witprentjes, dat je het heel lekker wegleest. Het bevat 3 reisverhalen, één naar een onbewoond eiland, één in de micro-kosmos en één in de tijd. Maar de avonturen die de familie op die uitstapjes beleeft, zou je zeker zelf ook willen meemaken! Of Gijs nu normale ouders zal vinden op het einde van deze gebeurtenissen, verklappen we niet. Alleen dat alles zich in een zomer afspeelt... misschien wel deze zomer?

Andere tips

 • Ik ben heel veel liefde

  ik ben heel veel liefde

  6-10 jaar
  Een delicaat cadeauboek voor jonge ouders en kinderen, over de onnoemlijke liefde tussen ouder en kind.
 • Mam, doe normaal!

  Mam, doe normaal!

  5-8 jaar (en eigenlijk ook 13-15 jaar :-) )
  Normaal doen, is dat écht nodig? Voor Zola wel, want de juf komt bij hen thuis op bezoek... maar gaat dat wel lukken voor haar mama?
 • Mjam!

  Mjam!

  3-5 jaar
  Delen is moeilijk, als je niet meteen ziet wat je ervoor terug krijgt... zo ook voor Mjam de Cavia. Ze eet zodanig graag, met smaak en overgave, dat ze zich niet kan voorstellen dat lekkers te delen met Mick de Muis.
 • Biets gebeurd

  Niets gebeurd

  4-8 jaar
  Saai. Dat woord schijnen kinderen al van jongs af aan gratis te gebruiken. Zo ook Saar en Niek uit dit verbluffend mooi geïllustreerde prentenboek.
 • Een heel bijzonder meisje

  Een heel bijzonder meisje

  15+
  Opgroeien in een sekte, een boek met een heel bijzonder thema.