ik ben heel veel liefde

Ik ben heel veel liefde
Auteur: 
Wally De Doncker
Illustraties: 
F. Ramos
Leeftijdsgroep: 
6-10 jaar

Dit boek is een prachtig geboortegeschenk. Waarmee kan je immers de geboorte van een kind beter vieren dan met een verhaal over de onnoemlijke liefde die aan de basis lag? Wat is fijner voor een kind dan te weten: “ik ben heel veel liefde”? In eenvoudige maar goed gekozen woorden vertaalt Wally De Doncker de bijzondere gevoelens tussen ouders en kind, en beantwoordt hij het ‘waarom’. Ook grootouders tot en met Adam en Eva worden in de dialoog betrokken wat voor een licht filosofische toets zorgt . De illustraties van Fatinha Ramos zijn al even teder en intens liefdevol, elke pagina raakt door de warme kleuren en de krachtige beelden. Het is een toegankelijk prentenboek dat bij uitstek geschikt is om als een persoonlijke boodschap cadeau te geven aan jonge ouders,of door ouders als blijk van liefde aan hun kinderen te schenken.

Add to iWish

Andere tips

 • Mam, doe normaal!

  Mam, doe normaal!

  5-8 jaar (en eigenlijk ook 13-15 jaar :-) )
  Normaal doen, is dat écht nodig? Voor Zola wel, want de juf komt bij hen thuis op bezoek... maar gaat dat wel lukken voor haar mama?
 • Mjam!

  Mjam!

  3-5 jaar
  Delen is moeilijk, als je niet meteen ziet wat je ervoor terug krijgt... zo ook voor Mjam de Cavia. Ze eet zodanig graag, met smaak en overgave, dat ze zich niet kan voorstellen dat lekkers te delen met Mick de Muis.
 • Biets gebeurd

  Niets gebeurd

  4-8 jaar
  Saai. Dat woord schijnen kinderen al van jongs af aan gratis te gebruiken. Zo ook Saar en Niek uit dit verbluffend mooi geïllustreerde prentenboek.
 • Een heel bijzonder meisje

  Een heel bijzonder meisje

  15+
  Opgroeien in een sekte, een boek met een heel bijzonder thema.
 • Dingen uitlegger

  Dingen uitlegger. Ingewikkelde zaken in gewone taal.

  12+
  Dit boek had al lang moeten bestaan... zodat grote mensen zich in het diepste geheim kunnen bijscholen!